"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Антонов" планує побудувати 70 літаків за 5 років

Понеділок, 14 серпня 2017, 09:12

Маркетинговий план ДП "Антонов" передбачає випуск щонайменше 70 літаків протягом найближчих 5 років.

Про це йдеться у повідомленні ДК "Укроборонпром".

"Для "Антонова" був створений чіткий маркетинговий план, який базується на оцінці спеціалістів, прогнозах незалежних експертів та провідних компаній. Він враховує перспективні ринки та потенціал кожної номенклатури товарів на цих ринках. Також він спирається на весь масив нинішніх домовленостей з партнерами", - повідомляє прес-служба.

Так, згідно з маркетинговим планом, ємність світового ринку середніх транспортних літаків оцінюється у 900 літаків у найближчі 15 років.

Реклама:

"Тому "Антонов" планує поставити протягом 5 років 20 літаків АН-178 замовникам із країн СНД, Азії і Африки, а також Туреччині. Також ДП "Антонов" має плани повернутися на конкурентний ринок регіональних пасажирських літаків", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що увійшовши до складу "Укроборонпрому", ДП "Антонов" виконав завдання імпортозаміщення російських складових у виробництві своєї техніки.

"Зокрема, у 2015 році у виробництва літака АН-178 частка комплектуючих з Росії становила 41%, а вже у 2016 році підприємство повністю відмовилося від комплектуючих цієї країни, перейшовши на вузли і агрегати інших постачальників", - йдеться у повідомленні.

Раніше Кабінет міністрів передав "Антонов" до складу ДК "Укроборонпром".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: