Приватбанк продаватиме активи через ProZorro.Продажі

Вівторок, 25 липня 2017, 11:34

ПАТ "Приватбанк" та ГО "Transparency International Україна" підписали  договір про використання Електронної торгової системи ProZorro.Продажі.

Про це повідомляє прес-служба ProZorro.

"ProZorro.Продажі вже працюють над продажем непрофільних активів Укрнафти, Укртранснафти, Нафтогазу, Енергоатому, Укренерго, Укргазвидобування. До проекту приєднався і Нацбанк", - зазначив перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.  

"За ці півроку ProZorro.Продажі продали  заставлене майно НБУ на 304,7 млн грн. Це у 200 разів перевищує показник реалізації аналогічних активів за половину 2016 року - хороший доказ ефективності системи. Тепер використовувати всі її переваги зможе і Приватбанк", - додав він.

Реклама:

Нагадаємо, 18 липня в системі "ProZorro.Продажі" в ході аукціону було продано лот за рекордною ціною - 243,675 мільйона гривень.

Електронна торгова система "ProZorro.Продажі" - спільний проект Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Transparency International Україна та Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: