"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Телеканал "Тоніс" змінив назву на "Прямий"

Четвер, 20 липня 2017, 17:05

Інформаційний телеканал, який запускається на базі телеканалу Tonis, буде мати назву "Прямий".

Про це стало відомо під час презентації каналу в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення 20 липня, повідомляє Детектор Медіа.

Канал звернувся до Нацради за переоформленням усіх його ліцензій у зв’язку зі зміною власника, кінцевого бенефіціара, логотипа, програмної концепції, адреси студії тощо.

Реклама:

"У програмній концепції збільшується частка власного виробництва, національного продукту, зменшується частка іноземного продукту. Формат каналу визначено як інфотеймент, це перше таке визначення в ліцензіях українських телеканалів. Генеральний продюсер каналу Олексій Семенов заявив, що з командою будуватиме український CNN або BBC. "Прямий" стартує 24 серпня о 6:00 триденним телемарафоном до Дня Незалежності", - пише Детектор Медіа.

Раніше "Українська правда" писала, що Макеєнко збирається придбати "Тоніс" – нібито для оточення чинного президента Петра Порошенка.

За інформацією співрозмовників, куратором цієї покупки виступає ніхто інший, як найбільш довірений соратник президента Ігор Кононенко.

Більше читайте у статті: "На порозі медійного переділу. Чому Княжицький продає, а друг президента купує канал".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: