"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Укрпошта планує потроїти доходи - Смілянський

Четвер, 15 червня 2017, 16:36

Укрпошта планує впродовж наступних п'яти років потроїти доходи і протягом наступних двох років інвестувати в інфраструктуру.

Про це заявив генеральний директор поштового підприємства Ігор Смілянський на eDeliveryEXPO 2017 в НСК "Олімпійський", передає Укрінформ.

"Ми хочемо потроїти доходи Укрпошти протягом наступних п'яти років за рахунок поштових послуг: це посилки і фінансові послуги", - сказав Смілянський.

Він зауважив, що на сьогодні  45% доходів Укрпошти - це фінансові послуги. 

Реклама:

"Ми переказуємо більш як 2 млрд гривень тільки за паї по сільському господарству, розповсюджуємо 125 млрд грн пенсій готівкою, збираємо понад 25 млрд комунальних платежів,- це величезний ринок, у якому присутня лише Укрпошта", - наголосив керівник.

Крім того, продовжив Смілянський, були уведені нові продукти "Укрпошта Експрес" і "Укрпошта Стандарт". Запустили грошові перекази (впродовж останнього місяця), за 2 місяці запустили особистий кабінет для клієнтів.  

На наступні два роки усі інвестиції Укрпошта вкладатиме лише в інфраструктуру, запевнив керівник підприємства.

"Будуть мобільні додатки, будуть нові відділення і відновлення персоналу, і я дотримаю своєї обіцянки, щоб вам посміхалися в офісі", - акцентував Смілянський. 

Нагадаємо, "Укрпошта" запустила доставку грошей з банківської картки додому.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: