Міжнародна співпраця принесе Україні 25 мільярдів доларів вже до кінця 2018 року – Гройсман

Вівторок, 13 червня 2017, 17:57

Україна, співпрацюючи з Міжнародним валютним фондом, Світовим банком, а також іншими міжнародними партнерами, до кінця 2018 року вийде на цифру 25 мільярдів доларів фінансової допомоги.

Про це йдеться у зверненні прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, розміщеному у буклеті "Інвестуй в Україну, що відкрита для тебе", підготовленому Міністерством економічного розвитку і торгівлі для представлення нашої країни на міжнародній виставці альтернативної енергетики Експо-2017 у Астані (Казахстан), передає "Укрінформ".

"Завдяки нашій співпраці з МВФ і Світовим банком, а також з нашими двосторонніми та багатосторонніми партнерами, Україні, як очікується, до кінця 2018 року повинно бути надано понад 25 мільярдів доларів фінансової допомоги", - написав прем'єр.

Він наголосив, що фінансова допомога невід'ємна від виконання реформ, спрямованих на забезпечення економічної стабільності і започаткування нової ери залучення іноземних інвестицій, модернізації промисловості, досягнення енергетичної незалежності.

Реклама:

Нагадаємо, у квітні цього року МВФ надав Україні транш у розмірі 1 млрд доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!