"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Аграрний стартап залучив 150 тисяч гривень фінансування

Вівторок, 13 червня 2017, 17:21

Стартап з Дніпра "Агроярд" переміг у національному конкурсі IT-стартапів Egap Challenge і отримав 150 тисяч гривень на розвиток. 

Про це повідомляє Delo.ua

Конкурс тривав півроку і завершився 25 травня на IForum, де були обрані з 375 претендентів найкращі 14 ІТ-стартапів і розподілені між ними 2 мільйона грн. 

"Агроярд" - це майданчик, де фермери можуть в режимі аукціону продавати і купувати товар. 

Реклама:

"Важливо те, що ми розробляємо маркетплейс - можливість кожному постачальнику створити інтернет-магазин на сайті "Агроярд", а також інтеграцію з "Прозоро". Тобто аграрії на майданчику зможуть продавати державі. На даний момент співпраця з "Прозоро" на етапі, коли ми отримуємо доступ до тестового середовища і починаємо розробку", - розповідає Олександр Степанов, керівник і співзасновник "Агроярду". 

"Агроярд" - перший майданчик, який дав можливість двом користувачам укласти між собою договір купівлі-продажу просто онлайн. 

"Вразливий етап угоди - у нас покрито можливістю швидко відреагувати і створити домовленість, що буде мати юридичну силу. А потім вже в паперових документах посилатися на номер і дату електронного контракту в розділі "підстава" (для накладної, ТТН, рахунку-фактури і т. д.) і підписувати електронними ключами. Наприклад, ключами медок, і не тільки", - говорять в "Агроярді".



Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: