Екс-міністру агрополітики Присяжнюку оголосили підозру

Понеділок, 12 червня 2017, 17:39

Генпрокуратура повідомила про підозру у незаконній приватизації держмайна екс-міністру агрополітики та продовольства Миколі Присяжнюку.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook.

"12 червня 2017 року колишньому Міністру аграрної політики та продовольства України М. Присяжнюку та ще двом особам повідомлено про підозру у скоєнні незаконної приватизації та подальшої легалізації державного майна – приміщення, що належало Міністерству аграрної політики та продовольства України, площею 516,6 кв. м по вул. Хрещатик, 24 в м. Києві", - йдеться у повідомленні.

За словами Сарган, у підозрюваних в організації та виконанні цього злочину, а також у посадовців Фонду державного майна, проведено низку обшуків. На незаконно приватизоване майно накладено арешт.

Реклама:

За інформацією прес-секретаря, Генеральна прокуратура продовжує досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно незаконної приватизації держмайна посадовими особами Мінагрополітики, київського відділення ФДМУ та службовими особами приватного підприємства.

Як відомо, Присяжнюк був оголошений у розшук за підозрою в заволодінні коштами Аграрного фонду на суму близько 540 млн гривень.

Присяжнюк обіймав посаду міністра аграрної політики та продовольства України з 11 березня 2010 до 27 лютого 2014 року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: