Миколаївська ОДА витратить понад 2 мільйони бюджетних гривень на просування в соцмережах

Вівторок, 9 травня 2017, 12:00

Миколаївська облдержадміністрація витратить понад 2 мільйони гривень з бюджету на просування своєї діяльності в соціальних мережах Facebook і Youtube, а також інтернет-ресурсах.

Про це повідомляють НикВести, з посиланням на дані системи державних закупівель Prozorro.

Як наголошується, 5 травня управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Миколаївської облдержадміністрації уклало договір з "Південноукраїнським медіа холдингом" на просування в соціальних мережах та інтернет-ресурсах.

У торгах брали участь ФОП Петренко Іван Миколайович і ТОВ "Південноукраїнський медіа холдинг". За результатами аукціону Миколаївська облгосадміністрація визначила переможцем ТОВ "Південноукраїнський медіа холдинг", який запропонував свої послуги за 2,192 мільйона гривень.

Реклама:

"Переможець торгів зобов'язується забезпечити поширення інформації про актуальні питання соціально-економічного та суспільно-політичного життя області на всеукраїнських інтернет-ресурсах і публічних сторінках в соціальних мережах Facebook і Youtube", - йдеться в повідомленні.

Виконавець зобов'язується розмістити 576 інформаційних повідомлень на сайтах УНІАН, Укрінформ, Українські новини, Інтерфакс-Україна та 218 повідомлень в Facebook і Youtube.

Ціна розміщення одного повідомлення на загальноукраїнських ресурсах становить 2800 гривень. Ціна одного повідомлення в соцмережах Facebook і Youtube - 2659,41 гривень.

Згідно з даними, компанія "Південноукраїнський медіа холдинг" зареєстрована в Херсоні в 2013 році зі статутним капіталом 1,5 тисячі гривень.

Директором компанії є головний редактор інтернет-ресурсу "Херсонські вісті", керівник громадської організації "Союз комуністичної молоді Херсона" Ігор Трубаєв.

Засновник фірми - керівник громадської організації "Редакція інтернет видання  "Херсонські вісті", житель Донецька Олег Соломін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!