Наступну технологічну революцію здійснить Tesla - засновник Apple

Понеділок, 29 травня 2017, 15:22

Стів Возняк вважає, що саме Ілон Маск і його Tesla, а не компанія Apple, створять наступне технологічне диво.

Про це він повідомив в недавньому інтерв'ю телеканалу Bloomberg, передає Itc.ua.

Коментуючи успіх Tesla Model S, Стів Возняк зазначив, що Ілон Маск робив електромобіль "як для себе" і саме тому у нього все вийшло.

Реклама:

"Коли ви вкладаєте в певну річ свою душу, дуже хочете домогтися успіху і приділяєте увагу найдрібнішим деталям ... так створюються кращі продукти", - зазначив Стів Возняк.

Судячи з усього, вік і масштаби бізнесу ставлять Apple в невигідне становище. У всякому разі, називаючи імена технологічних компаній Tesla, Google, Facebook, Apple і Microsoft серед тих, чиї продукти змінили світ, Возняк заявив, що всі вони були створені молодими і талановитими людьми, а не вихідцями з великих компаній.

"Уважно подивіться на компанії, що змінили світ, такі як Google і Facebook, Apple і Microsoft, і Tesla, звичайно ж. Такі компанії як правило створюють молоді фахівці. Вони не народжуються з величезних корпорацій", - зазначив Возняк.

І попри те, що Apple зараз є найдорожчою публічною компанією в світі і має 286 млрд доларів вільних коштів - більше, ніж у будь-якій іншій приватній компанії - вона, на думку Возняка, не тягне на творця наступного воістину інноваційного технологічного продукту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!