Екс-керуючу відділення Ощадбанку посадили на 9 років

Середа, 17 травня 2017, 16:03

Прокуратура Київської області довела вину колишньої керуючої одного з відділень АТ "Ощадбанк", яка заволоділа коштами позичальника на суму 229 тисяч гривень, і засудила її до 9 років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Київської області.

"Прокуратурою підтримано державне обвинувачення відносно особи, яка будучи керуючою одного із відділень АТ "Ощадбанк", підробляючи підписи в документах на видачу готівки по кредитній лінії одного із клієнтів, заволоділа коштами позичальника на суму 229 тис гривень", - йдеться в повідомленні .

У прокуратурі зазначили, що вказана особа, будучи наділеною організаційно-розпорядчими обов’язками, надавала усну вказівку підлеглим працівникам – касирам банку про те, що вони повинні видати кошти із каси для передачі їх позичальнику, оскільки особисто він з’явитися не може. Отримані кошти керуюча залишала собі.

Реклама:

За наполегливої позиції Фастівської місцевої прокуратури судом визнано винною вказану особу у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2, 3 ст. 191(привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України та призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі.

Крім цього, судом призначено додаткове покарання у виді позбавлення права обіймати посади, пов’язані з повною матеріальної відповідальністю строком на три роки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: