Будь в центрі подій на конференції GRAIN UKRAINE 2017!

Середа, 17 травня 2017, 09:00

7 і 8 липня в Одесі за підтримкою Міністерства аграрної політики та продовольства України та Міністерства інфраструктури України відбудеться ІІ міжнародна зернова конференція GRAIN UKRAINE. Організатор конференції – група терміналів "ТІС", голова оргкомітету конференції – пан Андрій Ставніцер. Спеціальний спонсор конференції GRAIN UKRAINE 2017 - Ag Growth International (AGI), спонсор 2-го дня конференції – RISOIL S.A., офіціальний спонсор - CIS Commodity Inspection Services.

 

До конференції GRAIN UKRAINE 2017 залишилося менш ніж 2 місяці, та вже зараз відомі подробиці освітньої програми на чолі з кращими спікерами світового рівня та деякі деталі розважальної програми, що за якістю не поступається освітньому блоку конференції та сприяє максимально комфортному спілкуванню гостей.

Отже, 7 липня в конференц-холі "Сади Перемоги" відкриють GRAIN UKRAINE 2017 панове Андрій Ставніцер (СЕО групи терміналів "ТІС"), Аджунер Шевкі (директор представництва ЕБРР в Україні) та Анндрій Гундер (президент Американської торгової палати в Україні), далі гостей конференції чекатиме ток-шоу з усіма спікерами.

В межах першої теми конференції "Основні гравці світового агроринку", модератором якої виступатиме Олена Волошина (керівник діяльності IFC в Україні), свої доповіді представлять Езекіль Хайннал (Аргентина) і Тамас Бенко (Швейцарія).

Реклама:

Друга тема GRAIN UKRAINE 2017 – "Зерно та олійні культури: логістика та якість". У цьому блоці тандемом виступатимуть Марсело Нері та Артур Нето (Бразилія), продовжить тему Богдан Тимків (Швейцарія).

На тему "Глобальні тенденції в сільському господарстві" висловляться Даррен Купер (Великобританія), Карен Браун (США), Іванна Дориченко (Великобританія), Андрій Агапі (Великобританія) і Даніель Доннер (Канада).

Заключна тема освітньої частини GRAIN UKRAINE 2017 – "Інвестиції та фінансування агробізнесу". В межах цієї теми виступатимуть Девід Хайтауер (США), Олександр Артюшин (Швейцарія) та Олів’є Буйє (Франція).

Закриє перший день конференції вечірній коктейль спеціального спонсора Ag Growth International (AGI). Далі гостей GRAIN UKRAINE 2017 чекає гучна вечірка, де головним хедлайнером виступатиме DJ Ravin – резидент легендарного паризького клубу Buddha Bar.

8 липня спонсор 2-го дня RISOIL S.A. запрошує всіх учасників конференції приєднатися до Weekend Party, яка відбудеться на самому березі моря, в пляжному комплексі PLAGENICK. У цей день гостей чекає насичена програма – ранковий коктейль, турнір з пляжного волейболу, виступ музичних груп Деньги Вперед та Monkey Juice, фінал гри Latifundia та, що є найголовнішим, можливість поспілкуватися в неформальній обстановці.

Говорячи про спонсорів GRAIN UKRAINE 2017, слід відмітити, що до їх числа приєдналася компанія CIS Commodity Inspection Services, яку було засновано в Нідерландах у 1989 році.

Організатори конференції врахували численні заявки та продовжили до 20 травня дію тарифу BASIC і спеціального тарифу GU2+ на купівлю 2 і більше квитків. Після 20 травня квитки вже будуть доступними за тарифом LAST CALL і тарифом 3G+ на купівлю 3 і більше квитків.

Більш детально про деталі проведення GU 2017 ви можете дізнатися на сайти конференції grain-ukraine.com.

GRAIN UKRAINE 2017

МІЖНАРОДНА ЗЕРНОВА КОНФЕРЕНЦІЯ

БУДЬ КРАЩИМ – БУДЬ ТУТ!

тел. +38 067 975 94 33

info@grain-ukraine.com

www.grain-ukraine.com

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: