"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Професійні послуги письмового та усного перекладу в Києві

Середа, 17 травня 2017, 11:00

У числі бюро перекладів Києва компанію Language Solutions PRO виділяє еталонну якість обслуговування, висока швидкість виконання замовлень і індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Кому довірити переклад з іноземної мови в Києві?

Існує не так багато професій, в яких безвідповідальність може дорого обійтися для клієнтів. Від якості роботи перекладача залежить хід ділових переговорів, результат технічних проектів і взаєморозуміння в особистих відносинах людей. Увійти в число кращих бюро перекладів в Україні досить важко, але завдання стає здійсненним, якщо будувати роботу так, як це відбувається в компанії Language Solutions PRO.

 

Правила професіоналізму і принципи бездоганної якості

Реклама:

Сьогодні для перекладацького бізнесу, як і для будь-якого іншого, характерні гучні заяви про "гарантії якості", які рідко мають доказами професійної роботи. Визначити реальний статус бюро перекладів в Україні без досвіду оформлення хоча б одного замовлення досить важко, але існує спосіб трохи прояснити ситуацію.

Чітке враження про рівень обслуговування в перекладацькій компанії можна отримати за кількома показниками, які дають можливість зрозуміти головне - чи буде результат відповідати витраченим коштам. Впевнене знання іноземної мови вказує на хорошу підготовку лінгвіста, але справжнього перекладача створює цілий комплекс якостей.

Що відрізняє Language Solutions PRO від інших бюро перекладів в Києві

Бездоганний стиль і відповідальність за кожне перекладене слово - саме так розуміють професіоналізм в бюро перекладів Language Solutions PRO, компанії, що зробила основним критерієм роботи еталонну якість обслуговування.

Ерудованим і витривалим лінгвістам немає рівних у майстерності усного перекладу. Постійно користуються послугами агентства корпоративні замовники цінують перекладачів агентства за компетентність і винахідливість, яка часто забезпечує успіх великих ділових переговорів.

Глибокі знання мов і вміння зосередитися на головному забезпечують якісний результат роботи з письмовими текстами. При зверненні в компанію клієнти можуть бути впевнені, в тому, що:

  • переклад технічних і юридичних матеріалів буде в точності відповідати ісходнику;
  • до переведеним документам не виникне претензій у будь-яких державних інстанцій;
  • в особистому листуванні збережеться тон і характер оригінального повідомлення.

Повний комплекс послуг і можливості бюро перекладів

В послуги бюро перекладів входить стандартний для кожного агентства набір, але компанія не обмежується типовий роботою з текстами. Клієнти знають, що можуть звернутися в бюро за будь-якою допомогою і підтримкою, що стосується:

  • нотаріального засвідчення та апостилювання документів для виїзду за кордон;
  • літературного редагування та адаптації матеріалу для цільової аудиторії;
  • коректури, форматування та підготовки до текстів.

Головне, що відрізняє перекладачів бюро Language Solutions PRO - це щира зацікавленість в якості результату. У компанії уважно вивчають потреби клієнтів і впроваджують нові види послуг, напружено працюють для того щоб назва бюро завжди асоціювалася у клієнтів з поняттям еталонну якості.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!