Мінфін змінить підхід до набору співробітників ДФС

Четвер, 6 квітня 2017, 14:43

В рамках реформи Державної фіскальної служби будуть змінені підходи до відбору кадрового складу фіскальних та митних органів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

"Планується удосконалення правил і процедур проведення конкурсів, оновлення кадрового складу та проведення абсолютно відкритої і прозорої політики управління персоналом", - йдеться у повідомленні.

З цією метою міністр фінансів Олександр Данилюк поставив завдання в.о. голови ДФС Мирославу Продану скасувати вже оголошені конкурси на зайняття вакантних посад у ДФС та організувати проведення нових відкритих конкурсів із забезпеченням максимальної прозорості та ефективності відбору персоналу.

Реклама:

До роботи Конкурсної комісії ДФС будуть залучені представники Міністерства фінансів, Бізнес-омбудсмена та експерти.

Крім того, проведення конкурсних відборів буде відбуватись з обов'язковим використанням засобів аудіо- та відеофіксації.

Нові підходи до управління персоналом ДФС також передбачають поступове підвищення рівня оплата праці в залежності від кваліфікації та виконання KPI, переатестацію та перепідготовку працівників, залучення нових фахових кадрів, підготовку стратегії професійного навчання і тренінгів, що базуватимуться на міжнародних стандартах.

"Це не буде чергова ротація кадрів. Ми впроваджуємо реальні зміни в роботі ДФС та перезавантажуємо систему, в тому числі кадрову", - зазначив Данилюк.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!