"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Tesla знизила ціни на електромобілі

Середа, 19 квітня 2017, 10:31

Компанія Teslа скоригувала ціни і комплектацію своїх автомобілів: базові моделі Model S і Model X подешевшали, топові версії - подорожчали.

Про це повідомляє ITC.ua.

Напередодні майбутньої липневої презентації електричного седана Model 3, який стане найдоступнішим електромобілем в лінійці, компанія Teslа вирішила трохи знизити ціни на деякі версії автомобілів Model S і Model X.

Так, базові моделі Model S 75 і Model X 75D подешевшали на 5 тисяч доларів і 3 тисячі доларів відповідно – до 69 500 доларів та 82 500 доларів.

Реклама:

Дешевшими стали варіанти Model S 90D і Model X 90D – в обох випадках знижка становить 2 тисячі доларів в порівнянні з попередньою ціною.

Одночасно Teslа внесла ряд інших змін. Виробник включив повністю скляний дах, автоматичний електропривід дверей багажного відсіку і високоамперне ЗУ в перелік стандартних можливостей базових версій Model S і Model X.

Проте, відбулися зміни і в гіршу сторону - пневматична підвіска для моделей з акумуляторами ємністю 75 і 90 кВт/год тепер недоступна.

Нагадаємо, Ілон Маск заявив, що бюджетна Tesla Model 3 буде представлена в липні 2017 року, вантажівка - у вересні, а пікап - через півтора-два роки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!