У Бердянському морському торговельному порту йдуть обшуки

Четвер, 30 березня 2017, 15:10

В адміністрації держпідприємства "Бердянський морський торговельний порт" (БМТП) поліція і спецназ проводять обшуки і вилучають документи.

Про це йдеться в повідомленні БМТП, передає "Інтерфакс-Україна".

Як зазначається, близько 10:15 у будівлю управління ДП "Бердянський морський торговельний порт" прибули слідчі слідчого відділу Запорізького управління Національної поліції в супроводі співробітників департаменту захисту економіки, а також бійців спецпідрозділу "Скіф".

"На 20 хвилин був заблокований доступ працівників до будівлі управління. На даний момент, після зустрічі з керівництвом підприємства сталася виїмка документів, які відносяться до діяльності державного підприємства "Бердянський морський торговельний порт". Юридична служба підприємства готує затребувані документи для передачі їх, згідно із встановленим порядком", - наголошується в повідомленні.

Реклама:

На даний момент діяльність ДП БМТП продовжується в звичайному режимі.

Бердянський морський торговельний порт - єдиний морський порт в Запорізькому регіоні - розташований в північно-східній частині Бердянської затоки. Складається з зовнішнього рейду, підхідного каналу і гавані "Бердянськ", до якої веде підхідний канал довжиною 20 км, шириною 90 м, глибиною 8,55 м, з прохідної осадкою 7,9 м.

Порт має дев'ять причалів і плавпричал. Довжина причальної лінії становить 1,7 км. До всіх причалів підведені залізничні колії.

Підприємство перевалює широку номенклатуру вантажів: зернові вантажі, чавун, металобрухт, вугілля, кокс і ін. Забезпечує прийом суден з осадкою 7,9 м і довжиною 220 м. Навігація в порту - цілий рік.

Для накопичення і зберігання вантажів використовується 110,8 тис. кв. м складської площі: відкритої - 97,7 тис. кв. м, закритою - 13,1 тис. кв. м.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: