"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МВФ знову відклав розгляд траншу для України

Середа, 29 березня 2017, 14:30

Питання виділення Україні наступного траншу відсутнє в плані роботи Ради директорів Міжнародного валютного фонду, розписаному до 7 квітня.

Про це йдеться в матеріалах МВФ.

Згідно з інформацією, на 29 березня заплановані консультації з владою Нігерії та Нідерландів. На початок квітня – обговорення співпраці з представниками Сан-Марино та Беніну.

При цьому українське питання в плані роботи Ради директорів МВФ відсутнє.

Реклама:
 

Як відомо, Рада директорів МВФ перенесла запланований на 20 березня розгляд питання про завершення третього перегляду програми розширеного фінансування для України.

У Мінфіні заявили, що перенесення термінів проведення засідання спричинено потребою в уточненні розрахунків економічних наслідків заходів, застосованих Україною у відповідь на блокаду і захоплення українських підприємств на непідконтрольних уряду територіях Донецької та Луганської областей, а також у зв'язку з визнанням російською стороною документів, виданих на цих територіях.

Національний банк вже передав уточнені макроекономічні показники бюджету до Міжнародного валютного фонду для прискорення виділення чергового траншу Україні.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!