"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В майбутньому Ryanair може додати 15 напрямків з Києва

П'ятниця, 17 березня 2017, 17:54

У планах розвитку маршрутів ірландського лоукостера Ryanair з Києва - в майбутньому додати ще 15 напрямків з української столиці, на додачу до вже анонсованих чотирьох маршрутів.

Про це розповів віце-президент компанії Девід О'Брайен в інтерв'ю Мind, передає ЦТС.

"Ми вважаємо, і наш досвід показує, що між обраними аеропортами (Бориспіль, Львів) точно є попит. І це тільки початок, в майбутньому ми плануємо тільки в Києві додати близько 15 напрямків", - заявив О'Брайен.

Він також поінформував, що поки лоукостер не відкриватиме базу в Україні - все літаки будуть приходити з-за кордону.

Реклама:

Відносно аеропорту Львів топ-менеджер повторив те, що вже заявляв 15 березня: "Можливо, вже влітку наступного року ми додамо польоти на Італію та Іспанію зі Львова, але це предмет подальших переговорів".

На питання про те, чи розглядаються інші аеропорти України, наприклад, Одеса або Харків, Девід О'Брайен відповів: "Ми не можемо охопити все і відразу. Попит на наші послуги дуже великий. Ми виконуємо польоти в більш ніж 200 аеропортів, і всі просять дати нові напрямки. Це неможливо. Існує реальна конкуренція між аеропортами, які хочуть працювати з нами. Тому ми змушені вибирати ті, які більш підготовлені, куди затребувані польоти з уже існуючих баз".

Також він сказав, що Ryanair поки не розглядає можливість запуску внутрішніх авіарейсів по Україні через відсутність тут бази авіакомпанії.

"До того ж є питання по рентабельності. Але я б не став відкидати такої можливості в майбутньому. У будь-якому випадку це вимагає подальших переговорів з міністерством і аеропортами", - повідомив О'Брайен.

Нагадаємо, що Ryanair планує до кінця 2017 почати польоти за 4-ма маршрутами з Києва до Великобританії, Нідерландів і в Швецію - у аеропорти міст Лондон, Манчестер, Ейндховен і Стокгольм.

Також авіакомпанія відкриє з аеропорту Львів рейси в 7 міст: в Краків, Вроцлав, Будапешт, Берлін, Ейндховен, Меммінген і Лондон-Станстед.

Читайте також: "Ryanair в Україні: плани, ціни, і співпраця з Коломойським".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: