Airbus представив автомобіль майбутнього

П'ятниця, 10 березня 2017, 14:57
 

Авіаційна корпорація презентувала інноваційну транспортну систему, що покликана зменшити викиди в атмосферу, знизити тиск на транспортні вузли та збільшити швидкість переміщень у густонаселених мегаполісах.

Про це йдеться у прес-релізі компанії Airbus.

На міжнародному автосалоні в Женеві Italdesign і Airbus представили Pop.Up - концепцію повністю електричної транспортної системи.

Платформа заснована на технології штучного інтелекту, орієнтована на пасажира і буде керуватися за допомогою мобільного додатку. Система автоматично пропонує найкращий маршрут, враховуючи такі фактори, як час, завантаженість доріг і витрати.

Реклама:

В основі концепції використовується капсула з вуглецевого волокна, що призначена для перевезення пасажирів. Капсула приєднується до наземного модулю і перетворюється у міський автомобіль. В умовах високої завантаженості доріг капсула від'єднується від наземного модулю і проводиться в рух повітряним блоком за допомогою восьми гвинтів, що обертаються в різні сторони.

 

В такій конфігурації Pop.Up стає міським самокерованим повітряним транспортним засобом. Після того, як пасажири прибувають у місце призначення, капсули самостійно повертаються на станції підзарядки та очікують на наступних клієнтів. Капсула взаємодіє в режимі реального часу з навколишнім середовищем та населенням в місті.

Нагадаємо, за результатами 2016 року прибуток Airbus впав на 66%

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: