OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 3 лютого 2017, 21:00

За "схемою Курченка" одеські митники вкрали нафти на 1,2 мільярда, Порошенко купує газ у Злочевського та інші "зради" за 3 лютого.

Зрада дня:

Перша зрада. Фірма міністра екології в уряді часів Віктора Януковича Миколи Злочевського продавала газ компаніям президента Петра Порошенка та його оточення.

Друга зрада. За "схемою Курченка" одеські митники вкрали нафти на 1,2 мільярда.

Реклама:

Третя зрада. Під час отримання останньої частини хабаря у сумі 25 тис доларів Генпрокуратура затримала директора одного із департаментів Нацбанку Сергія Шацького та трьох його спільників, які виступали у ролі посередників.

Четверта зрада. Загальна сума державного та гарантованого державою боргу України на кінець грудня 2016 року становила 70,97 млрд дол., що на 8,3%, або на 5,47 млрд дол., більше від показника на початок року.

Тексти дня:

"Безпілотники розбрату, або Що приховує ринок українських дронів".

Які перспективи перед країною відкриває інноваційна галузь, якій всього лише три роки, і що не договорюють представники військової індустрії. ЕП з'ясовувала, як працює ринок безпілотників.

"Заплатити за свободу: хто дає гроші головній "бандерівській" партії".

Як показують фінансові звіти, щедрі внески на рахунок ВО "Свобода" переказують лише власні депутати. Офісів у понад півтисячі осередків не існує, а розповсюджування партійної газети — прибутковий бізнес.

"Тільки страхова медицина, тільки хардкор!"

Кошти слід закріпити за пацієнтами. Вони отримають ваучери, які прийматимуть лікарні. Більше пацієнтів — більше грошей у лікарень і лікарів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!