"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНЕ ЗА ВИХІДНІ

Неділя, 26 лютого 2017, 21:00

Відкриття ФОП онлайн та інші новини за вихідні.

Про тендери "Укрзалізниці". Філія "Дарницький вагоноремонтний завод" ПАТ "Укрзалізниця" в зв'язку з подачею менше двох заявок скасувала ще чотири тендери на закупівлю в цілому 1,5 тисячі піввагонів на очікувану суму майже 1,5 млрд гривень.

Про інвестиції. У 2016 році підприємствами та організаціями освоєно 326,2 млрд гривень капітальних інвестицій, що у порівнянних цінах на 18% більше, ніж за відповідний період 2015 року.

Про автоматизацію. Міністерство юстиції запускає сервіс, який дозволяє створити або ліквідувати ФОП онлайн протягом доби.

Реклама:

Про київський метрополітен. КП "Київський метрополітен" планує повністю вивести з обігу жетони для оплати проїзду до кінця поточного року. 

Про споживання антрациту. Після запровадження тимчасових надзвичайних заходів в енергосистемі України теплові електростанції знизили споживання антрациту більше ніж вдвічі.

Про відбір газу. Українські споживачі через значне підвищення температури повітря більш як учетверо скоротили добовий відбір із підземних сховищ газу.

Про енергоефективність. Українські сім'ї, які скористаються програмою створюваного в Україні Фонду енергоефективності теплової модернізації житлових будинків, в перспективі зможуть економити на опаленні та гарячій воді до 60% коштів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!