"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Дух авартюриста доповнений зрілим характером. Новий MINI Countryman

Понеділок, 20 лютого 2017, 17:53

16 лютого 2017 року компанія "АВТ Баварія", офіційний імпортер MINI в Україні, представила абсолютно новий MINI Countryman у столичній художній галереї  "ArtHall D12". В рамках заходу гостям вечора вдалося насолодитися приємною дружньою атмосферою і познайомитися ближче з новинкою британської марки. Нова розробка вражає помітно просторішим та функціональним  салоном, виразними спортивними генами і витонченою преміальністю, що служать наочним доказом прогресу, що супроводжує зміну поколінь.

 
Шанувальникам британського автомобільного бренду пропонується система ALL4, що оптимізує тягу і курсову стійкість при русі у погану погоду та у найскладніших дорожніх умовах.

Новий MINI Countryman має типові для представника MINI елементи дизайну. Проте варто зауважити чітко виражену рельєфність на кузовних панелях, що створює ефектні світлотіньові переходи, та своєрідні, злегка асиметричні обриси фар, що підкреслюють унікальну харизму. Вони відрізняються від звичайної округлої форми MINI, але разом з шестикутними гратами радіатора надають передній частині кузова лаконічні риси. 

Останнє покоління двигуна і коробки передач додає новому MINI Countryman ще більше спортивного темпераменту і відчутно покращує динамічні якості. На старт автомобіль виходить з двома бензиновими і двома дизельними двигунами останнього покоління з технологією MINI TwinPower Turbo.  Асортимент  доповнить перший MINI з плагін-гібридним приводом.

На вибір, до повністю переробленої техніки приводу, шанувальникам британського автомобільного бренду пропонується система ALL4, що оптимізує тягу і курсову стійкість при русі у погану погоду та у найскладніших дорожніх умовах і за мить перетворює авто у безстрашного дослідника невідомого.

Реклама:

Завдяки своїм потужним пропорціям новий MINI Countryman здобув зрілий характер та став справжнім авантюристом, який насолоджується додатковими кілометрами шляху. Він має дух першовідривача, що вказує на нові можливості, а природна палітра та ефективна продуктивність підштовхують до пошуку пригод. Друге покоління MINI Countryman здатне відкрити нові шляхи для свого власника, завдяки сучасним системам допомоги водієві та високоякісним опціям для більшого комфорту.

MINI Countryman може будувати свій маршрут міськими вулицями, але його серце буде завжди знаходиться за його межами.

Перші власники отримають свої автівки вже найближчим часом та відправляться за неповторними враженнями за кермом нового MINI Countryman, що є невід’ємною складовою захоплюючої подорожі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!