"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Нефьодов про смотрящих: Кононенко до мене не приходить

Середа, 15 лютого 2017, 16:02

Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов заявляє, що не стикався зі "смотрящими" в міністерстві.

Про це заступник міністра сказав в інтерв'ю LIGA.net.

За словами Нефьодова, до нього ніхто не приходить і не робить "непристойних пропозицій".

"Давайте, я буду говорити за себе. Можливо, мені вдалося заробити якусь репутацію, що до мене не приходять і не роблять непристойних пропозицій. Особисто я з цим явищем не стикався", - заявив заступник міністра.

Реклама:

"Я не хочу, щоб ви інтерпретували це, як "у нас все супер". Є маса переплетених особистих, корупційних інтересів, політичної боротьби, але це просто якісь реалії, з якими треба боротися. Ми для цього і прийшли", - сказав він.

Коментуючи скандал з відставкою Айвараса Абромавичуса, який був пов'язаний з народним депутатом від БПП Ігорем Кононенком, Нефьодов відзначив: "Кононенко до мене не приходить. Я вам можу сказати чесно. І я до Кононенка теж не ходив. Я взагалі Кононенкао, крім кількох разів у Верховній Раді, не бачив".

Як відомо, 3 лютого 2016 року Абромавичус заявив про рішення подати у відставку через відсутність підтримки та активну протидію проведенню його командою реформ.

Міністр звинуватив Кононенка у блокуванні роботи МЕРТ і чиненні тиску.

Детективи НАБУ заявили, що не знайшли фактів незаконного впливу Кононенка на Айвараса Абромавичуса.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: