"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Киян запевнили, що тариф на світло через "Євробачення" не зросте 

П'ятниця, 6 січня 2017, 17:02

Київська адміністрація не має наміру підвищувати тарифи на електроенергію для населення через підготовку до "Євробачення-2017".

Про це "Українській правді. Київ" повідомили у прес-службі заступника голови КМДА Петра Пантелеєва.  

"Ремонті роботи на електромережах, що здійснюватимуться в рамках підготовки до проведення пісенного конкурсу "Євробачення" не спричинять збільшення тарифів для мешканців столиці", - запевнив Пантелеєв.

Він наголосив, що ремонт електроустановок та ліній електропередач для підвищення потужності роботи електромереж Міжнародного виставкового центру виконуватимуть за кошти ремонтного фонду ПАТ "Київенерго".

Реклама:

"Ці роботи виконуватимуться в рамках ремонтного фонду підприємства. Наголошую, що підвищення цін на електрику для мешканців столиці у зв’язку із проведенням "Євробачення" не буде", - підсумував заступник голови КМДА.

Як відомо, раніше Кабінет міністрів рекомендував НКРЕКП, Київській адміністрації та "Київенерго" включити до тарифу на електропостачаннявитрати на ремонт електроустановок та ліній електропередачі, необхідних для збільшення потужності приєднання до електричних мереж Міжнародного виставкового центру.

Українська правда. Київ 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: