Аеропорт "Київ" припинив роботу магазину duty free Pavo

Понеділок, 30 січня 2017, 08:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) припинив діяльність магазину duty free Pavo group.

Про це повідомив партнер юридичної компанії "Анте" Андрій Гук на своїй сторінці в Facebook.

"Майстер Авіа" (компанія управляє аеропортом) сьогодні вночі повністю відключила світло в магазині безмитної торгівлі Pavo і анулювала всі пропуски працівникам магазину. При цьому договір оренди, на думку ТОВ "Паво груп", не розірваний, є чинним, акти сторони не підписували. За січень оренда сплачена", - повідомив юрист.

На його думку, аеропорт діє незаконним шляхом, оскільки він не звернувся до суду для вирішення спору щодо одностороннього дострокового припинення договору, а відключив подачу електроенергії в магазин, таким чином, завдаючи значної шкоди магазину.

Реклама:

"Цікавий збіг - поруч відкрився магазин компанії "БФ груп", яка пов'язана із заступником голови фракції "Народний фронт" Андрієм Іванчуком", - підкреслює Гук.

Раніше повідомлялося, що бізнесмен Артур Гранц, згідно з держреєстром юросіб, є кінцевим бенефіціаром ТОВ "БФ Груп".

Також повідомлялося, що німецька Gebr. Heinemann і "БФ Груп", крім іншого, в 2010 році створили СП - "БФ Енд ГХ Тревел Рітейл Лтд". Зазначалося, що за роки спільної діяльності з ТОВ "БФ Енд ГХ Тревел Рітейл Лтд" компанія Gebr. Heinemann інвестувала в економіку України більше 180 млн грн.

Чистий дохід "БФ Енд ГХ Тревел Рітейл Лтд" в 2014 році становив 181,1 млн грн, в першому півріччі 2015 року - 134,1 млн грн.

Гранц згадувався в ЗМІ як фінансовий інвестор, який став співвласником ПАТ "Креатив", що входить до складу однойменного масложирового холдингу "Креатив".

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: