Урядовий офіс з євроінтеграції відкриває вакансії із зарплатнею на гроші ЄС

П'ятниця, 20 січня 2017, 18:04

Кабмін оголосив конкурс на заміщення вакантних посад в Офісі з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету міністрів.

Про це з посиланням на Урядовий портал повідомляє Офіс віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Зокрема, конкурс оголошено за наступними посадами: перший заступник директора Урядового офісу; заступник директора Урядового офісу, начальник Управління з питань співробітництва з НАТО; начальник Управління з питань реалізації зобов’язань у сфері європейської інтеграції Урядового офісу.

Конкурс також оголошено за посадами: завідувач відділу з питань координації співробітництва з ЄС Управління координації відносин України з ЄС Урядового офісу; завідувач відділу з питань донорської допомоги, комунікації та перекладів актів права ЄС Управління координації відносин України з ЄС Урядового офісу Секретаріату.

Реклама:

"Нагадуємо, що в рамках реалізації реформи державного управління протягом 2017 року планується підвищення зарплат, зокрема, співробітникам Урядового офісу" - зазначили у віце-прем’єра. 

Джерела Європейської правди підтвердили, що Офіс віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції серед пілотних проектів, які фінансуватимуться в рамках комплексної реформи системи державного управління, що фінансується коштом ЄС.

Як відомо, 19 грудня було підписано угоду між Європейською комісією та урядом України, якою передбачено, за рахунок бюджетної підтримки Європейського Союзу, виконання програми, спрямованої на допомогу Україні в реалізації Стратегії реформування державного управління на 2016-2020 роки.

Загальний обсяг бюджетної підтримки з боку ЄС для реалізації програми складає 104 млн євро.

Європейська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: