Представники шведської H&M знову приїхали в Україну

П'ятниця, 20 січня 2017, 15:32

На цьому тижні Київ вдруге за півтора місяця відвідав глава з розвитку нових ринків H&M Маттіас Ламберг.

Про це розповіли ЛІГА.net три співрозмовники.

"Вони зацікавилися найбільшими торговими центрами Києва, таким як Ocean Plaza і Sky Mall. Але найбільший інтерес викликав Lavina Mall", - повідомив керівник девелоперської компанії.

Саме в Lavina Mall може відкритися перший магазин H&M восени цього року та весною 2018 року. Договір між ТРЦ і девелопером поки не підписаний. Попутно проводяться переговори і з представниками деяких об'єктів, що будуються.

Реклама:

Вперше Маттіас Ламбер з колегою відвідав Україну в грудні минулого року. Протягом трьох днів топ-менеджери найочікуванішої в країні мережі спілкувалися з представниками найбільших торгових центрів країни.

Шведська Hennes & Mauritz AB (розвиває мережу H&M) - одна з найбільших торгових компаній в світі. За даними рітейлера, зараз він управляє мережею з 4 135 магазинів в 62 країнах світу.

Продажі компанії за 9 місяців цього року - 162 млрд шведських крон (16,6 млрд доларів), що на 7% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

За даними дослідження компанії GfK Ukraine, магазини товарів для дому IKEA (46,8% тих, хто проголосував) і одягу H&M (39,4%) - лідери серед міжнародних мереж, яких не вистачає українцям.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!