"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ярославський і Glencore зацікавились приватизацією "Турбоатому"

Четвер, 19 січня 2017, 18:26

Один з найбільших сировинних трейдерів в світі корпорація Glencore International AG планує спільно з групою DCH Олександра Ярославського брати участь в приватизаційному конкурсі з "Турбоатом".

Про це йдеться в повідомленні DCH.

Згідно з повідомленням, 18 січня в Давосі президент Петро Порошенко зустрівся з мажоритарним акціонером найбільшої міжнародної корпорації Glencore Inc Айвон Глазенбергом і власником DCH Group Олександром Ярославським.

В ході робочої зустрічі обговорювалися питання, що стосуються залучення інвестицій в економіку України, йдеться в повідомленні.

Реклама:

Глазенберг заявив про інтерес Glencore International AG до відновлення і модернізації української економіки. Зокрема, про те, що корпорація спільно з групою DCH  Ярославського планує брати участь в приватизаційному конкурсі з АТ "Турбоатом".

Окремо було обговорено перспективи розширення масштабів діяльності Glencore Inc з розвитку аграрного сектора як стратегічного для України.

Glencore International AG (абревіатура від Global Energy Commodities and Resources) - швейцарська трейдингова компанія, один з найбільших в світі постачальників сировинних товарів і рідкоземельних матеріалів.

Нагадаємо, в кінці грудня 2016 року уряд України розпорядився приватизувати 75,224% ПАТ "Турбоатому".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: