Гройсман обіцяє запустити маховик економічного розвитку

Неділя, 15 січня 2017, 14:24

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман переконаний, що 2017 буде роком початку повноцінного економічного зростання.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Рік, у який ми увійшли, простим не буде - ми усі це розуміємо. Але він однозначно буде роком початку нашого повноцінного економічного зростання", - написав прем’єр.

"Про це сьогодні можна впевнено говорити по даним, які сигналізують, що розпочалась активізація внутрішніх процесів у економічному житті, а це, без сумніву, відобразиться на кінцевих показниках", - заявив Гройсман.

Реклама:

"Ось новини від ПАТ "Укрзалізниця" - у 2016 році обсяги внутрішніх вантажоперевезень збільшилися на 12 млн тонн, імпорту – на 1,5 млн тонн, що на 7,7% та 4,4% відповідно більше ніж у 2015 році", - повідомив він.

За словами Гройсмана, усього українська залізниця перевезла 114,5 млн тонн експортних та 16,9 млн тонн транзитних вантажів.

"Запустити маховик економічного розвитку - ключове завдання, яке ми ставимо перед собою на цей рік", - підсумував прем’єр.

Раніше Fitch Ratings підвищило прогноз зростання економіки України в 2017 році до 2,5% проти раніше прогнозованих 2% і зберегло прогноз зростання ВВП країни на поточний рік на рівні 1,1%.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!