Американський Forbes намагається заблокувати домен forbes.net.ua через суд

П'ятниця, 13 січня 2017, 19:34

Американська Forbes LLC (Делавер) звернулася в український госпсуд з метою заборонити UMH Сергія Курченка використовувати доменне ім'я forbes.net.ua.

Про це йдеться в ухвалі суду про відкриття справи від 5 грудня, пише Liga.net.

Forbes LLC також просив суд в якості забезпечувальних заходів заборонити реєстратору Інтернет Інвест і UMH переоформляти домен на інших осіб. Але суд відхилив цю вимогу. Forbes LLC окремо оскаржив це рішення 28 грудня.

Нагадаємо, в квітні 2016 року Міжнародний арбітражний суд Нью-Йорка заборонив UMH використовувати торгову марку видання Forbes.

Реклама:

UMH заборонили використовувати торгову марку видання Forbes, в тому числі Forbes Україна або будь-яке інше використання товарного знака у пресі, інтернет-ресурсах або мобільних додатках.

Нагадаємо також, на початку серпня 2015 року американський уряд застосував санкції проти власника UMH Сергія Курченка, відмовивши в доступі до ТМ Forbes, його контенту і домену. Українському Forbes довелося переїхати на тимчасовий домен forbes.net.ua.

Тоді в UMH порахували, що Forbes Media порушило їх права за чинним договором - ліцензія, за даними українського холдингу, сплачена до кінця 2018 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: