ФК "Динамо" відкликав позов до НБУ та Приватбанку

Середа, 11 січня 2017, 08:57

Футбольний клуб "Динамо" 28 грудня 2016 року подав прохання про відкликання позовних вимог до НБУ, ФГВФО і тимчасового адміністратора Приватбанку Наталії Соловйової.

Про це пише Finclub.

Як повідомляється, 29 грудня 2016 року Окружний адміністративний суд Києва задовольнив це прохання про відкликання позову.

Нагадаємо, що 28 грудня 2016 року ФК "Динамо" через суд вимагав скасувати рішення комісії Нацбанку від 13 грудня 2016 року, яким клуб було визнано пов'язаною особою з націоналізованим Приватбанком, в зв'язку з чим були списані кошти клубу.

Реклама:

Крім того, "Динамо" вимагало визнати протиправним і скасувати наказ тимчасового адміністратора Приватбанку Наталії Соловйової від 20 грудня №22 в частині, яка стосується прав та інтересів "Динамо Київ".

Також прийняти рішення щодо зупинення/блокування/припинення або іншого обмеження видаткових готівки і/або безготівкових операцій за поточними, депозитними, кореспондентським чи іншими рахунками в Приватбанку.

Засідання у цій справі мало б відбутися 19 січня 2017 року.

"Динамо" продовжує працювати з Приватбанком в звичайному режимі. Ніяких проблем з обслуговуванням рахунків не було, якщо не брати до уваги кількох перших днів після оголошення про націоналізацію Приватбанку. Наголошуємо, що ФК "Динамо" (Київ) має повне і взаємне розуміння з усіх питань як з адміністрацією Приватбанку, так і з керівництвом НБУ", - стверджують в футбольному клубі.

Раніше видання "Дзеркало тижня" з посиланням на свої дані повідомило, що серед головних постраждалих від примусового списання депозитів у Приватбанку опинилися брати Григорій та Ігор Суркіси, яким підконтрольне "Динамо" (Київ). Газета оцінила їх втрати від списання 200-300 млн дол.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!