Омелян: на Балчуна тиснуть, а я дізнаюся про це з третіх вуст

Середа, 7 грудня 2016, 10:45

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявляє про тиск на нового керівника ПАТ "Укрзалізниця" Войцеха Балчуна.

Про це йдеться у статті УП "Один день з міністром інфраструктури".

"Я можу його критикувати, коли немає результатів роботи, і буду щиро його хвалити, коли вони будуть. У мене немає емоційної оцінки ситуації, немає бажання бути царем над усіма і розповідати кожному, що треба робити. Моя мета – щоб був фаховий менеджер", - сказав Омелян.

"Мене непокоїть, що є тиск на УЗ з боку людей, які не мають права цього робити, і мене дивує, чому я дізнаюся про це з третіх вуст, а не з вуст керівника УЗ. Я питаю у нього відверто, чому він не розповідає. Він просто йде від відповіді або переводить розмову. Я вважаю, це несерйозно як для топ-менеджера великої компанії", - розповідає міністр.

Реклама:

Омелян говорить, що в разі доброї роботи Балчуна, відкритого конфлікту не буде.

"Я готовий запрошувати його хоч кожного ранку на каву, або ж приїздити до нього зі своєю кавою, щоб у нього був гарний настрій. Якщо працюватиме погано – говоритиму про це відверто. Справа в тому, що це надто важливий актив для української економіки, для наших людей, а не тільки для галузі", - додає він.

Раніше Омелян критикував голову УЗ через відсутність розробленої стратегії розвитку компанії, через що незрозуміло, яким чином розвиватиметься стратегічне для української економіки підприємство.

Також міністр заявляв, що процес адаптації нового керівника "Укрзалізниці" затягнувся.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: