Порошенко підписав Держбюджет на 2017 рік

Понеділок, 26 грудня 2016, 18:51

Президент Петро Порошенко підписав Закон "Про Державний бюджет України на 2017 рік".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби АП.

Порошенко наголосив, що із самого початку, руйнуючи традиції, які були в попередні роки, уряд своєчасно подав держбюджет до Верховної Ради.

"Дуже важливо, що піднімається заробітна платня вчителів, лікарів, в першу чергу кваліфікованих працівників. І ми нарешті маємо можливість, щоб та людина, яка працює, в першу чергу мала відповідне матеріальне забезпечення", - наголосив президент.

Реклама:

Порошенко наголосив, що прийнятий бюджет-2017 є соціальним, реформаторським, захищає українського виробника, українського працівника, значно покращує інвестиційний клімат в державі.

Глава держави зазначив, що в бюджеті 2017 року закладені безпрецедентні видатки і на дорожнє будівництво.

Президент наголосив, що проведення реформи децентралізації в країні вже третій рік поспіль призвело до суттєвого зростання місцевих бюджетів та можливостей місцевих бюджетів. Глава держави зауважив, що бюджети розвитку місцевих громад зросли у 5-6 разів.

Президент висловив сподівання, що після ретельного аналізу наших змін до законодавства інвесторами, міжнародними експертами продовжиться покращення позицій України в рейтингу Doing Business.

"Це завершення дуже важливого етапу, який доводить ефективність та важливість погоджених та скоординованих дій Уряду, Прем’єра, Парламенту та Президента", - зазначив Глава держави.

Нагадаємо, 21 грудня Верховна Рада ухвалила державний бюджет на 2017 рік.

Як відомо, проект державного бюджету на 2017 рік в першому читанні був ухвалений 20 жовтня.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: