ЄБРР виділить 8 мільйонів євро на тролейбуси для Івано-Франківська

Понеділок, 26 грудня 2016, 14:02

Європейський банк реконструкції і розвитку виділяє кредит на суму до 8 млн євро на придбання 35 низькопідлогових тролейбусів для потреб Івано-Франківська.

Про це з посиланням на прес-службу банку повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Повідомляється, що ЄБРР  26 грудня підписав угоду з комунальним підприємством "Електроавтотранс" (Івано-Франківськ) про надання кредиту на суму до EUR8 млн для придбання 35 нових низькопідлогових тролейбусів, реконструкції та модернізації тролейбусного депо, а також розширення наявної мережі електротранспорту.

"ЄБРР виділяє більше ресурсів на підтримку оновлення рухомого складу в містах на всій території України … Новий проект … передбачає кредит на суму до EUR8 млн КП "Електроавтотранс", що надає послуги громадського транспорту в Івано-Франківську", – цитує агенція повідомлення ЄБРР.

Реклама:

Варто додати, що зазначений кредит супроводжуватиметься грантом на суму до 1 млн євро зі спеціального фонду акціонерів ЄБРР.

"Нові тролейбуси, закупівля яких відбудеться в 2017 році у рамках прозорої процедури, будуть на 25% ефективніші за наявні, більшість з яких досягла стадії повної зношеності. Новий рухомий склад також буде більш енергоефективним та екологічним", – додали у прес-службі ЄБРР.

Раніше повідомлялося, що ЄБРР в 2017 році може збільшити інвестиції в Україну.

Європейська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!