В Platinum Bank скаржаться на інформаційну атаку

Середа, 21 грудня 2016, 13:49

Platinum Bank заявляє, що розповсюджувана інформація, щодо роботи банку не відповідає дійсності, не має конкретного першоджерела, а метою її поширення є паніка серед клієнтів банку.

Про це йдеться у повідомленні банку.

Як зазначає прес-служба банку, у деяких українських ЗМІ організована спланована хвиля негативних публікацій, спрямованих на дестабілізацію роботи Platinum Bank.

Прес-служба заявляє, що розповсюджувана інформація не відповідає дійсності, не має конкретного першоджерела, а метою її поширення є паніка серед клієнтів Platinum Bank.

Реклама:

"Це стандартний прийом чорного піару, коли використовуючи хвилю несприятливих подій на фінансовому ринку країни, застосовують дану технологію, щоб дестабілізувати роботу банку", - йдеться у повідомленні.

Крім того, прес-служба запевняє, що в Platinum Bank розроблена програма капіталізації до 1 січня 2019 року.

"Завдяки збільшенню капіталу на більш ніж 203 млн грн у 2016 році Platinum Bank має запас високоліквідних активів, що дозволяє йому виконувати зобов'язання перед клієнтами", - йдеться у повідомленні.

Platinum Bank – один з найбільших учасників вітчизняної банківської системи. Відноситься до І групи банків згідно з рейтингом НБУ (на частку Platinum Bank припадає понад 0,5% активів банківської системи України). 

Як відомо,  раніше Кауфман звернувся в НБУ за погодженням на придбання 75% + 1 акція "Платинум Банку".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що акціонер Platinum Bank прийняв рішення про збільшення статутного капіталу фінустанови на 120 млн грн.

Кауфман є засновником інвестиційної компанії Vertex United, до складу якої входять активи готельного напряму ( "Брістоль", "Лондонська", "Президент-Готель"), медіа-активи (журнал "Фокус", "Фокус.Красівая країна", сайт focus. ua) і інвестиційні проекти.

Також Кауфман - співвласник найбільшої української дистриб'юторської компанії TEDIS Ukraine.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!