Суд заборонив забудовнику Толмачову виїзд закордон через борг ПУМБ

Середа, 21 грудня 2016, 12:46

20 грудня 2016 року апеляційний суд Києва залишив без змін ухвалу про заборону виїзду за межі України Миколи Толмачова, власника та генерального директора ПрАТ "ТММ-Енергобуд".

Про це йдеться у повідомленні банку.

Як відомо, вказана ухвала була винесена на підставі звернення державного виконавця в рамках виконавчого провадження щодо стягнення з громадянина Толмачова заборгованості за договором поруки та  кредитним договором на користь ПАТ "ПУМБ" на суму понад 15 млн дол.

"ПУМБ притримується принципової позиції в роботі з проблемними боржниками. Ми готові докладати максимум зусиль для захисту прав та законних інтересів банку в судах", - заявив заступник голови правління ПУМБ Костянтин Школяренко.

Станом на 20 грудня 2016 року  заборгованість Толмачова перед ПАТ "ПУМБ" становить  понад 14 млн доларів.  В рамках виконавчого провадження на користь банку з Толмачова вже стягнуто його особисті машину та квартиру.

Нагадаємо, що 5 грудня 2014 р. судом винесено рішення про стягнення з громадянина Толмачова заборгованості за договором поруки та  кредитним договором на користь ПАТ "ПУМБ" на суму понад 15 млн дол. та  відкрито виконавче провадження щодо виконання вказаного рішення суду.

Толмачов відомий як власник великої будівельної компанії ТММ, що є забудовником низки проектів, серед яких  ЖК "Сонячна брама",  ЖК "Тріумф", ЖК "Каскад", ЖК GreenTower та інші.

Реклама:

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: