У Приватбанку кажуть, що всі платежі проводять без обмежень

Середа, 21 грудня 2016, 11:24

21 грудня усі операції з рахунками юридичних осіб, суб'єктів господарювання здійснюються Приватбанком в звичайному режимі без обмежень.

Про це йдеться у повідомленні банку.

Як зазначається, платежі корпоративних клієнтів і підприємців здійснювалися до 22:00 з урахуванням продовження операційного дня СЕП НБУ.

"20 грудня Приватбанк обробив понад 775 тисяч платежів юридичних осіб, підприємців та суб'єктів господарювання", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Також, як зазначили у фінустанові, у звичайному режимі банк обслуговує фізичних осіб - мережа відділень та терміналів самообслуговування банку приймають платежі без обмежень, банкоматна мережа Приватбанку завантажена готівкою, збої у роботі банкоматів з технічних причин не перевищують 7% від загальної кількості працюючих АТМ.

Раніше у прес-службі Приватбанка зазначили, що відновили проведення платежів корпоративних клієнтів та інших суб'єктів господарювання незалежно від дати надходження коштів на рахунку.

Нагадаємо, корпоративні платежі в Приватбанку, які були припинені на один день, з 20 грудня працюватимуть з обмеженнями. У банку зазначили, що такий режим обслуговування корпоративних клієнтів є тимчасовим.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: