"Укрзалізниця" обиратиме начальників філій на відкритих конкурсах

Понеділок, 19 грудня 2016, 14:11

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" офіційно оголосила про початок конкурсних відборів на посади начальників регіональних філій компанії. П

Про це йдеться в повідомленні компанії, пише УНІАН.

"Вперше в історії компанії "Укрзалізниця" починається відкритий відбір на посади директорів регіональних філій: "Донецька залізниця", "Львівська залізниця", "Одеська залізниця", "Південна залізниця", "Південно-Західна залізниця", "Придніпровська залізниця", - йдеться в повідомленні.

Також у повідомленні зазначається, що для участі у відкритому відборі запрошуються чесні, відкриті професіонали, які здатні здійснити реформи і поділяють корпоративні цінності нового керівництва компанії".

Реклама:

"Директор регіонального філіалу - це і стратег, і лідер, і менеджер, і дипломат, спрямовує, коригує, аналізує й управляє залізницями України", - так описали вакантне місце представники компанії.

Згідно з повідомленням, пропозиції від кандидатів будуть прийматися протягом трьох тижнів з 19 грудня 2016 по 10 січня 2017 включно.

Як повідомлялося, раніше глава "Укрзалізниці" Войцех Балчун повідомив, що компанія зазнає труднощів із звільненням низки співробітників у зв'язку з їх масовими виходами на лікарняний і заявив про необхідність проведення відкритого конкурсу на дані посади.

Сам Балчун був призначений на посаду голови "Укрзалізниці" за результатами конкурсу розпорядженням Кабінетом міністрів 20 квітня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!