Інтернет-провайдер "Воля" не працює через аварію

Понеділок, 12 грудня 2016, 20:55

У абонентів одного з найбільших провайдерів "Воля" відсутній доступ до інтернету.

Про це пише Ain.ua.

Також не працює колл-центр компанії - після автоматичної відповіді про технічні неполадки абонента від'єднують.

"З технічних причин ми не можемо вам відповісти. Проблеми будуть усунені найближчим часом", - відповідає автовідповідач компанії. З сервісів компанії на даний момент працює тільки "Воля ТВ", що надає ТВ-послуги. Про це в соціальних мережах повідомляють клієнти компанії.

Реклама:

У компанії повідомили, що сталася аварія - на даний момент фахівці "Волі" з'ясовують причини і працюють над їх усуненням.

"У понеділок, 12 грудня о 17.40 в Києві почалися перебої доступу до послуги Інтернет. Ми докладаємо максимум зусиль для відновлення послуг і сервісів. Уже найближчим часом технічні фахівці будуть знати причину аварії", - заявили в компанії.

"На жаль, зараз не доступні також для зв'язку колл-центр і корпоративні ресурси компанії. Будемо інформувати вас за допомогою соціальних мереж. Приносимо вибачення за тимчасові незручності", - додали в прес-службі.

Інтернет від "Волі" не працює вже більше години в Києві. Користувачі повідомляють, що також не працює мобільний додаток. Тим часом у Львові, Краматорську та інших містах України, за даними видання, на сьогодні проблем з роботою сервісів "Волі" не спостерігається.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!