Ціни на нафту стабілізувалися, Brent наближається до 46 доларів

Середа, 9 листопада 2016, 17:47

Ціни на нафту, що падали на початку торгів у середу більш ніж на 3% на новині про перемогу Дональда Трампа на президентських виборах в США, а потім неодноразово переходили до зростання і знову до зниження протягом дня, стабілізувалися до вечора.

Про це свідчать дані торгів, передає "Інтерфакс-Україна".

Січневі ф'ючерси на нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures до 16:46 подешевшали на 0,10 долара (0,22%) - до 45,94 долара за барель.

Котирування ф'ючерсів на нафту WTI на грудень на Нью-йоркській товарній біржі (NYMEX) до зазначеного часу опустилися на 0,17 долара (0,38%) - до 44,78 долара за барель.

Реклама:

Раніше в ході сесії Brent падала до 44,4 долара за барель, WTI - до 43,07 долара за барель.

Спочатку фінансові ринки різко негативно відреагували на несподівану новину про перемогу Трампа, але потім тенденція змінилася. Передбачається, що цьому допомогли обіцянки новообраного президента об'єднати розрізнені політичні фракції і подвоїти темпи зростання економіки США.

Як відомо, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп набрав більше 270 голосів вибірників, необхідних для загальної перемоги.

Як повідомлялося, єврооблігації України в середу вранці стрімко втрачають вартість на повідомленні про перемогу в президентських перегонах в США республіканця Дональда Трампа.

Нагадаємо, європейські індекси також відреагували падінням на перемогу Трампа.

В США результат виборів призвів до обвалу курсу долару та мексиканського песо, а також до змін на сировинних ринках.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!