Ціна на нафту марки Brent впала до мінімуму з серпня

Середа, 9 листопада 2016, 09:03

Світові ціни на нафту падають на тлі новин про те, що кандидат від республіканців Дональд Трамп лідирує в ключових штатах в ході голосування на виборах президента США.

Про це пише РБК.

Вартість нафти Brent на торгах в середу впала до мінімуму за три місяці, свідчать дані торгів.

Ціна ф'ючерсів на нафту Brent з постачанням в січні на лондонській біржі ICE Futures падала до 44,4 дол. за барель, що на 3,5% нижче за рівень закриття.

Реклама:

Останній раз дешевше за цю позначку ціна Brent опускалася 11 серпня - тоді в ході торгів ціна бареля падала до 43,46 дол.

За даними на 08.16 нафту Brent втрачала в ціні 2,24% і торгувалася на позначці 45,01 дол. за барель.

Ціна грудневих ф'ючерсних контрактів на нафту WTI на Нью-йоркській товарній біржі знижувалася до позначки 43,07 дол. за барель. Це більш ніж на 4% нижче ціни на закритті попередніх торгів і найнижчий показник з вересня.

За даними на 08.12 мск, нафта WTI дешевшала на 2,58% - до 43,82 дол. за барель.

Як пише Bloomberg, нафта дешевшає на новинах про успіхи кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа на виборах президента США.

За попередніми даними обробки бюлетенів, яка на момент публікації не була завершена, Трамп випереджав свою суперницю, кандидата від Демократичної партії Хіллара Клінтон, у Флориді, в Мічигані, Нью-Гемпширі, Північній Кароліні і Огайо.

Як повідомлялося, підрахунок голосів на президентських виборах у ключових штатах США призвів до обвалу курсу долару та мексиканського песо та також до змін на сировинних ринках.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: