Росія заборонила в'їзд українським операторам вагонів

Понеділок, 7 листопада 2016, 13:31

ВАТ "Російська залізниця" з 3 листопада вводиться заборона на перевезення вантажів по території Російської Федерації в вагонах 10 українських залізничних перевізників.

Про це пише "Нефтеринок".

Як повідомляється, в список заборонених увійшло ПАТ "Укрспецтрансгаз" (управляє парком з 1680 цистерн), яке зараз здійснює перевезення зрідженого газу з ГНС "Газпром Газенергосеть".

Заборона видана на підставі урядової телеграми Федерального агентства залізничного транспорту від 2 листопада 2016 року, пише видання.

Реклама:
 

"Заборонити прийом до перевезення всіх вантажів, всіх відправок в тому числі по МСГП, в вагонах власності ПАТ "Укрспецтрансгаз", ТОВ "Укррос-Транс", ТОВ "Євразія Транс Сервіс", ПАТ "Дніпровський КПК", ПП "Лізингова компанія ВЛ", ДП "Трансгарат- Україна", ТОВ "Ріф-Транс-ЛТД", ДП "Укрспецвагон", ТОВ "ТД" Західний", ПАТ "Стрийський ВРЗ", з усіх станцій РФ та транзитом через територію Росії в інші держави, на адресу всіх одержувачів з моменту отримання і до скасування, крім порожніх вагонів зазначених власників, які прямують в напрямку України", - йдеться в телеграмі.

Нагадаємо, 17 жовтня 2016 року Україна продовжила дію санкцій проти російських компаній. Відповідне рішення було закріплено постановою Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) від 16 вересня 2016 року і указом президента України від 17 жовтня 2016 року.

Під санкції потрапили 11 російських залізничних перевізників, включаючи "СГ-транс", в вагонах якого імпортується російський скраплений газ в Україну.

Санкції вступили в силу 31 жовтня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: