"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Samsung відкликає 2,8 мільйона пральних машин через травми власників

Субота, 5 листопада 2016, 10:00

Корейська компанія Samsung заявила про відкликання 2,8 млн своїх пральних машин в США через травми, які агрегати завдали своїм власникам.

Про це пише ВВС.

Як повідомляється, відкликанню підлягають 34 моделі машин з вертикальним завантаженням. Машини були виготовлені з березня 2011 року по листопад 2016 року.

Комісія з безпеки споживчих продуктів США повідомила, що у машин несподівано відкривається верхня кришка, що може привести до травм власників.

Реклама:

Компанія отримала 733 повідомлення про те, що машини занадто сильно вібрують, що і призводить до спрацьовування замка кришки.

Дев'ять людей в результаті отримали серйозні травми, в тому числі у одного з потерпілих була зламана щелепа, в іншого пошкоджено плече.

Власники машин, що підлягають відкликанню, можуть отримати знижку на покупку нової пральної машини або безкоштовний ремонт. Ті ж, хто придбав машину за останні 30 днів, можуть отримати повну компенсацію вартості апарату.

Машини починають сильно вібрувати на високошвидкісних режимах, коли в них перуть постільну білизну, водонепроникні або великі речі, пояснили в компанії.

В кінці вересня компанія Samsung визнала проблеми у пральних машин з вертикальним завантаженням. Тоді повідомлялося, що машини вибухають в процесі прання.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що південнокорейська компанія Samsung Electronics відмовиться від використання бренду Note, під яким виходили її флагманські смартфони з великим екраном.

Як відомо, раніше комісія з безпеки споживчих товарів США (CPSC) оголосила про відкликання в країні Samsung Galaxy Note 7 через проблеми з акумулятором.

Раніше користувачі Samsung Galaxy Note 7 повідомили про загорання телефонів під час підзарядки.

Після цього Samsung відклав початок поставок нових Galaxy Note 7. Слідом за цим Федеральне авіаційне управління США рекомендувало пасажирам не користуватися Samsung Galaxy Note 7 під час польоту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: