ДФС повернула вилучене обладнання інтернет-провайдера "Ланет"

П'ятниця, 4 листопада 2016, 19:44

Державна фіскальна служба повернула вилучене під час проведених 3 листопада обшуків обладнання у великого інтернет-провайдера - компанії ТОВ "Ланет Нетворк".

Про це повідомляється в прес-релізі Інтернет асоціації України.

"У ході обшуків було вилучено обладнання у вигляді електронних інформаційних систем, і тільки активне втручання громадськості і медіа змусило силовиків повернути це обладнання в той же день", - відзначили в ІнАУ.

В "Ланет Нетворк" вважають, що дії ДФС були спробою тиску з метою визнання безпідставного податкового боргу, який був оскаржений компанією в суді.

Реклама:

Згідно з даними в системі СПАРК, чистий дохід компанії ТОВ "Ланет Нетворк" за 2015 рік становив 69,56 млн гривень, що на 12,5% менше, ніж за 2014 рік. Чистий збиток компанії в 2015 році становив 7,47 млн гривень, що на 72,5% менше ніж у 2014 році.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юросіб та фізосіб-підприємців, кінцевим власником компанії виступає ТОВ "Колісар Інтерпрайзіз Лімітед" (Кіпр), кінцевий бенефіціар - Юлія Лантвойт, яка проживає в Києві. Директором компанії є Маріан Івасюк.

Як повідомлялося, 3 листопада Державна фіскальна служба прийшла з обшуком до провайдера "Ланет" і вилучила сервери.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!