"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Турецький лоукостер запустив рейси Київ-Анкара

Четвер, 3 листопада 2016, 09:15

Турецька бюджетна авіакомпанія Pegasus Airlines з 6 грудня почне виконувати прямі регулярні рейси між Києвом і Анкарою.

Про це повідомляє Аvianews.

Рейси до Жулян будуть виконуватися чотири рази на тиждень. Всі рейси Київ-Анкара будуть стикуватися в турецькій столиці з рейсами в Стамбул і Ізмір.

Також розклад передбачає можливість стикувань деяких київських рейсів через Анкару з рейсами Pegasus Airlines в Бодрум (Туреччина), Еркан (Північний Кіпр), Амман (Йорданія) та Ербіль (Ірак).

Реклама:

В системі бронювання також доступні варіанти перельоту з Києва в інші міста, наприклад, в Анталью з короткими пересадками в Анкарі та Стамбулі.

Мінімальна вартість квитків з урахуванням перевезення багажу на рейси Київ-Анкара в обидві сторони становить 91 долар. Квитки Київ-Стамбул з коротким стикуванням в Анкарі продаються за 125 доларів в обидва боки з урахуванням перевезення багажу.

Квитки Київ-Анталья з короткими пересадками в Анкарі та Стамбулі можна придбати за 180 доларів в обидва боки. Відмова від багажу дозволить заощадити 10-15 доларів в залежності від напрямку.

На переговорах 12-13 жовтня в Анкарі Україна і Туреччина домовилися ввести режим відкритого неба на лінії Київ-Анкара, а також значно розширити квоту на польоти з регіональних аеропортів України до Стамбулу.

Раніше компанія Wizz Air оголосила про запуск нового маршруту з Києва до Братислави.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: