"Укроборонпром" вперше покаже НАТО свої можливості

Вівторок, 29 листопада 2016, 10:34

Державний концерн "Укроборонпром" вперше презентує свою продукцію, а також нові проекти безпосередньо в штаб-квартирі Альянсу.

Про це йдеться у повідомленні концерну.

"Сьогодні концерн орієнтується в своєму розвитку на світові стандарти і співробітництво з НАТО - ми рухаємось виключно в цьому напрямку", - заявив гендиректор "Укроборонпрому" Роман Романов.

"Саме тому ще в жовтні цього року на найбільшому міжнародному форумі AUSA 2016 ми представили світовій громадськості Стратегію реформування оборонно-промислового комплексу України", - сказав він.

Реклама:

Згідно з повідомленням, в рамках заходу будуть присутні й представники приватних компаній вітчизняного ОПК, а також фахівці міністерств та відомств держави.

Нагадаємо, що в червні 2016 року Україна і НАТО провели спільний семінар, на якому обговорили трансформацію вітчизняної оборонної промисловості та можливості співробітництва України з НАТО.

У заході взяли участь члени делегації Міжнародного секретаріату НАТО, представники "Укроборонпрому", Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України та органів місцевої влади.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: