Конкурсна комісія не змогла обрати держсекретаря Мінекології

Середа, 16 листопада 2016, 16:34

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби не обрала державного секретаря Міністерства екології й природних ресурсів і має намір просити Кабінет міністрів невідкладно оголосити повторний конкурс.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні комісії 16 листопада.

За результатами перших двох етапів конкурсу у фінал не вийшов жоден кандидат з 17, які були допущенні до участі, оскільки під час вирішення ситуаційних завдань ніхто не набрав необхідної мінімальної кількості балів.

У зв'язку з цим комісія ухвалила рішення не допускати кандидатів до 3-го етапу (співбесіди) і завершити конкурс без обрання держсекретаря.

Реклама:

Нагадаємо, у віторок Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби не обрала державного секретаря Мінагрополітики.

Як повідомлялося, раніше Кабінет Міністрів оголосив конкурси на держсекретарів 17 міністерств, а також держсекретаря уряду, першого заступника держсекретаря й 4 заступників держсекретарів.

До призначення держсекретарів їхні повноваження виконують заступники міністрів - керівники апаратів, але не довше ніж до 1 січня 2017 року.

Наразі заступник міністра Віктор Вакараш є керівником апарату Мінекології.

У грудні 2015 року Верховна Рада ввела інститут держсекретарів.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: