"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Екс-помічниця Грановського, яка фігурувала у справі НАБУ, пішла з ОПЗ

Вівторок, 4 жовтня 2016, 12:31

Наглядова рада "Одеського припортового заводу" звільнила з посади члена правління Ольгу Ткаченко, яка до цього працювала помічником депутата Олександра Грановського.

Про це йдеться в повідомленні ОПЗ в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Згідно з повідомленням, Ткаченко звільнена за власним бажанням.

Нагадаємо, 8 травня 2015 року наглядова рада ОПЗ призначила членом правління Ольгу Ткаченко, яка працювала помічником близького до Ігоря Кононенко нардепа від БПП Олександра Грановського.

Реклама:

Сам Грановський заперечив, що має вплив на роботу "Одеського припортового заводу", а призначення своєї колишньої помічниці членом правління назвав "абсолютно рядовим" випадком.

Як повідомлялося, в минулому році в рамках розслідування справи про можливу корупцію при продажу ОПЗ британській компанії Newscope Estates Limited карбаміду на 1,63 млрд гривень з 5% знижкою, телефон Ткаченко був вилучений НАБУ під час обшуку на ОПЗ.

У поданні НАБУ вказувалося, що це листування в Viber "може свідчити про подальший рух грошових коштів - компанією Newscope Estates Limited, а також причетність посадовця ПАТ "Одеський припортовий завод".

При цьому Солом'янський суд Києва заборонив НАБУ використовувати Viber-переписку Ткаченко як доказ у кримінальному провадженні.

Раніше голова Фонду Ігор Білоус заявив, що стартова ціна "Одеського припортового заводу" не повинна перевищувати 150 млн доларів.

У серпні Білоус відзначав, що оцінює ринкову вартість ОПЗ в 400-450 млн доларів.

Як відомо, конкурс з продажу ОПЗ (Одеського припортового заводу) не відбувся через відсутність заявок.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: