У Насірова кажуть, що банк Коломойського не має податкових заборгованостей

Понеділок, 3 жовтня 2016, 20:27

Найбільший український банк "ПриватБанк" не має заборгованостей зі сплати податків і обов'язкових платежів.

Про це йдеться в документі, направленому Офісом великих платників податків Державної фіскальної служби, який є у розпорядженні ЕП.

Як наголошується в документі, станом на 29 вересня у ПАТ Комерційний банк "Приватбанк" відсутня заборгованість зі сплати податків, зборів і платежів.

 

Раніше видання FinClub повідомляло, що дев'ять банків, які могли б претендувати на участь в новому конкурсі Мінфіну на право здійснювати бюджетні виплати, не зможуть брати участь в конкурсі через наявність податкової заборгованості.

Реклама:

За оцінками видання, до конкурсу могли б допустити такі 14 банків: ПриватБанк, Ощадбанк, Укрексімбанк, Райффайзен Банк Аваль, Укргазбанк, Укрсоцбанк, УкрСиббанк, Альфа-банк, ПУМБ, Креді Агріколь Банк, ОТП Банк, банк "Південний", Кредобанк і Прокредит банк.

"За останніми даними Державної фіскальної служби, дев'ять банків з вище названих 14 мали податкову заборгованість на 21 вересня, серед яких й ПриватБанк", - писало видання.

"ПриватБанк" працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів.

Ключовими акціонерами банку є Геннадій Боголюбов і Ігор Коломойський, які володіють прямо і опосередковано по 45% капіталу банку.

Про те, що відбувається з "Приватбанком", можна почитати у матеріалі "Економічної правди".

Читайте також: "Як "Приватбанк" став таким монстром".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: