Людина Порошенка очолила Раду Нацбанку

Вівторок, 25 жовтня 2016, 14:55

Члени Ради Національного банку на засіданні у вівторок обрали своїм головою Богдана Данилишина, який був призначений на посаду за квотою президента.

Про це повідомляє прес-служба регулятора.

Заступником голови Ради НБУ призначено Тимофія Милованова.

Згідно з повідомленням, інший блок рішень Ради НБУ стосувався затвердження топ-менеджменту Національного банку на керівних посадах.

Реклама:

Так, Рада НБУ призначила Якова Смолія першим заступником голови НБУ, Катерину Рожкову та Романа Борисенка - заступниками голови НБУ.

Нагадаємо, в понеділок президент Петро Порошенко призначив Богдана Данилишина та Василя Фурмана членами Ради Нацбанку за своєю квотою.

Данилишин в грудні 2007 року був призначений на посаду Міністра економіки України в другому уряді Юлії Тимошенко і займав її до 11 березня 2010 року.

В 2013 році обраний Президентом Європейського Інституту економічних та політичних досліджень розвитку країн Центральної та Східної Європи і України (Прага).

У серпні 2010 року Генеральна прокуратура оголосила його в розшук, а в листопаді того ж року Данилишин попросив політичного притулку в Чехії. В 2014 році він повернувся в Україну.

Тимофій Милованов - доцент Піттсбурзького університету (США), співзасновник проекту VoxUkraine.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!