"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новий голова "Укравтодору": Я не маг, не очікуйте від мене див

Понеділок, 24 жовтня 2016, 19:06

Новопризначений в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак заявив, що готовий докласти максимум зусиль для кардинальної зміни стану доріг, але для цього потрібен час.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

Новак наголосив, що покращення стану українських доріг не може бути одномоментним.

"Я розумію, що завдання і сподівання, які покладено на мене, дуже великі. Мені потрібна підтримка колективу, в тому числі у донесені суспільству тих змін, які ми робитимемо. Я знаю, легко не буде. Одна людина тут нічого не зробить. Мені потрібна підтримка міністра, уряду, всієї команди "Укравтодору", - сказав Новак.

Реклама:

"Я не маг, не очікуйте від мене див. Дороги не будуються швидко. Потрібно реформувати систему, робити її прозорою, потрібно почати будівництво в Україні. Дороги в дуже поганому стані, і я це знаю. Нам потрібний час", - зазначив він.

Нагадаємо, 19 жовтня колишній міністр транспорту і водного господарства Польщі Славомір Новак став в.о. голови "Укравтодору".

Раніше ЕП зібрала найголовніше про нового главу "Укравтодору", про його політичну кар'єру, транспортні досягнення і корупційні скандали, які викреслили ім'я Славоміра Новака з політичного життя Польщі.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: